image
Sursa foto: Getty Images

Răsturnare de situație la Real Madrid! Cine este acum favorit să îl înlocuiască pe Zidane

Real Madrid a anunțat, astăzi, despărțirea de antrenorul Zinedine Zidane, iar vicecampioana Spaniei încearcă să aducă un înlocuitor cât mai rapid.

Presa din Spania a scris, în perioada recentă, că Massimiliano Allegri este favorit pentru preluarea băncii lui Real, dar italianul pare că s-a răzgândit și este dat ca sigur la Juventus, în locul lui Andrea Pirlo.

Real Madrid s-a repliat, iar Goal anunță că Mauricio Pochettino este acum principala țintă a formației din capitala Spaniei. Antrenorul argentinian, aflat acum la Paris Saint-Germain, a recunoscut, într-un interviu acordat în septembrie 2020, că visul său este de a antrena la Real: "Dacă nu cea mai bună, una dintre cele mai bune echipe din lume. Cred că toată lumea visează să ajungă acolo".

Totuși, Real nu va avea o misiune simplă. Pochettino se află la PSG de doar șase luni, iar contractul său expiră în iunie 2022. În acest sezon, argentinianul a câștigat primele sale trofee din carieră - Cupa și Supercupa Franței, dar a ratat titlul în Ligue 1, clasându-se pe locul secund, în spatele campioanei Lille.

Pochettino și-a început cariera de antrenor chiar în Spania, la Espanyol (2009-2012), formație pentru care a și jucat. Ulterior, tehnicianul a activat în Premier League, la Southampton (2013-2014) și Tottenham (2014-2019), iar de la începutul acestui an o pregătește pe Paris Saint-Germain.

Recent, presa internațională a scris că și Tottenham ar fi discutat cu Pochettino despre o revenire la echipă, după un an și jumătate de când l-a demis, dar clubul francez nu ar lua în calcul această variantă.

Pe lista lui Real Madrid figurează alte două variante: Antonio Conte, proaspăt plecat de la Inter, după ce a câștigat titlul în Serie A, și Raul Gonzalez, cel care pregătește echipa secundă a spaniolilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: