image
Sursa foto: Profimedia

Mohamed Salah a făcut lumină! De ce a spus că preferă să joace cu Real Madrid în finala Champions League

Cu puțin timp înainte ca Real Madrid să o elimine pe Manchester City, Mohamed Salah (29 de ani) mărturisea că își dorește să joace împotriva formației spaniole în finala Champions League.

Superstarul lui Liverpool caută să se "răzbune" pentru ce s-a întâmplat în finala din 2018, când a rezistat pe teren doar jumătate de oră, deoarece Sergio Ramos (36 de ani) l-a accidentat.

Totuși, unii au înțeles că Salah a ales-o pe Real Madrid deoarece o consideră un adversar mai ușor decât Manchester City.

În acest context, egipteanul a venit cu lămuriri suplimentare și a explicat că, într-adevăr, dorința de a juca împotriva "albilor" are legătură cu meciul de acum 4 ani.

"Când am spus că îmi doresc să jucăm cu Real Madrid în finală, unii au înțeles că am zis ceva rău de ei. Vorbesc despre cea mai puternică echipă din istoria Champions League și am spus-o legat de ce s-a întâmplat data trecută (n.r. Real Madrid - Liverpool 3-1, finala UCL din 2018).

Meciul va fi unul dificil, iar Real Madrid a bătut aproape fiecare echipă puternică. Dar abia aștept finala și sper să o putem câștiga", a declarat Salah, conform Mundo Deportivo.

Menajați la ultimul joc al lui Liverpool din Premier League, disputat în compania celor de la Southampton, Mohamed Salah și Virgil van Dijk au revenit la antrenamentele "cormoranilor".

Cei doi s-au pregătit în cursul zilei de vineri împreună cu restul lotului și pot fi folosiți chiar în următorul joc din campionat, contra celor de la Wolves.

Cu toate acestea, există și posibilitatea ca Jurgen Klopp să îi menajeze din nou pe Salah și van Dijk pentru marea finală UEFA Champions League, care va avea loc pe 28 mai, la Paris, împotriva celor de la Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: