image
Sursa foto: Instagram

Georgina Rodriguez a publicat imagini din yacht-ul de 20 de milioane de euro al lui Ronaldo

Georgina Rodriguez (26 de ani) a făcut publice mai multe imagini din interiorul yacht-ului de lux în care ea și iubitul ei, Cristiano Ronaldo (35 de ani), se relaxează în zilele libere.

Secvențele postate pe Instagram au strâns milioane de aprecieri și vizualizări. Un clip încărcat recent de Georgina Rodriguez arată priveliștea uimitoare și valurile mării, văzute dintr-unul din dormitoarele yacht-ului.

”Ce viață bună! Mă inviți și pe mine?”, i-a comentat ibericei unul dintre cei 19,3 milioane de urmăritori.

Tot pe yacht, Georgina s-a pozat în diverse ipostaze sexy în ultima perioadă. Una dintre fotografii, în care spanioloaica stă pe punte într-un costum de baie, a adunat peste 3 milioane de like-uri.

În plus, faimosul cuplu a distribuit poze cu momente inedite petrecute pe ambarcațiune. Recent, Georgina a postat o imagine în care îi aduce desertul lui Cristiano. "Pot sa profit de iubirea mea?", a scris iberica.

"Superstarul n-a părut prea impresionat de desertul Georginei", au scris jurnaliștii de la The Sun, când au văzut figura portughezului.

Yacht-ul de lux în care Ronaldo și Georgina își petrec o bună parte din timpul liber valorează, potrivit presei britanice, în jur de 20 milioane de euro.

Ambarcațiunea poate primi 12 oaspeți, pe lângă alți nouă membri ai echipajului, și e echipată cu Wi-fi și ski-jet-uri. Are 154 de metri lungime.

Yacht-ul, denumit Africa I, are șase camere single, patru duble și o suită principală. De asemenea, e dotat cu un jacuzzi spațios și o sală de gimnastică de ultimă generație.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: