image
Sursa foto: Getty Images

Lovitură de teatru! Coutinho, împrumutat de Barcelona: Unde va juca sezonul viitor

Philippe Coutinho va fi noul jucător al lui Arsenal, anunţă atât L'Equipe, cât şi presa engleză. Brazilianul de 27 de ani va merge sub formă de împrumut pe Emirates, "tunarii" având o clauză de transfer definitiv.

Arsenal a negociat cu Barcelona mutarea chiar pe Camp Nou, acolo unde englezii au mers pentru "Trofeul Gamper", meci ce deschide în mod tradițional sezonul pentru catalani. Arsenal avea concurență serioasă din Premier League. Fosta echipă a brazilianului, Liverpool, dar și Manchester United îl doreau, însă se pare că "tunarii" au avut câştig de cauză.

Coutinho va ajunge sub formă de împrumut în capitala Angliei, urmând ca Arsenal să aibă drept de a-l cumpăra definitiv, ulterior. Mutarea îi asigură formaţiei londoneze o ofensivă fantastică, chiar dacă defensiva e în piuneze. Arsenal a făcut în această vară cel mai scump transfer din istoria clubului: l-a cumpărat pe Nicolas Pepe pentru suma de 80 de milioane de euro. Coutinho va juca foarte probabil în linia de trei din spatele lui Pepe, Lacazette şi Aubameyang, asigurându-le acestora pase utile pentru a finaliza.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: