image
Sursa foto: Profimedia

Ce i-a spus Zlatan Ibrahimovic lui Franck Kessie despre Barcelona, după transferul ivorianului pe Camp Nou

Franck Kessie (25 de ani) a semnat cu Barcelona și a devenit prima lovitură dată de catalani în perioada de transferuri actuală.

Ivorianul a avut un aport considerabil în câștigarea titlului de către AC Milan în Serie A și este așteptat să ajungă un fotbalist important și pe Camp Nou.

Mijlocașul central a primit un sfat în acest sens de la Zlatan Ibrahimovic (40 de ani). Atacantul suedez a evoluat doi ani la Barcelona și a avut cuvinte frumoase la adresa fostului club.

"Da, mi-a dat un sfat. Am vorbit cu Ibrahimovic și mi-a spus că este un oraș frumos, o echipă grozavă. Mi-a zis să muncesc din greu și să fac exact ce am făcut și la AC Milan. Să dau totul și să încerc să ajung cât mai departe cu clubul", a declarat Kessie, conform paginii oficiale de Twitter a clubului.

Cei doi ani de la Barcelona au reprezentat o perioadă dificilă pentru cariera lui Ibrahimovic, din cauza relației deteriorate pe care a avut-o cu antrenorul de la acel timp, Pep Guardiola.

După un sezon în care a reușit să câștige titlul de campion în Serie A, Kessie a părăsit formația italiană și a semnat cu Barcelona din postura de jucător liber de contract.

Mijlocașul ivorian are planuri mari pe Camp Nou și a anunțat că este gata să dea totul pentru a deveni un jucător important în echipa catalanilor, așa cum l-a sfătuit și Ibrahimovic.

„Nu mi-e frică să alerg. Este ceva firesc. Câștig mulți bani să transpir pe teren. În Africa sunt oameni care merg 30 de kilometri în fiecare dimineață pentru o bucată de pâine", a spus Kessie, potrivit jurnalistului Miquel Blazquez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: