image
Sursa foto: wowbiz.ro

Jurnalist, despre moartea Cristinei Țopescu: „Mă șochează că era un om atât de singur”

Jurnalistul român Lucian Mândruță a vorbit despre moartea vedetei TV Cristina Țopescu în cadrul unei emisiuni. În opinia sa, este șocant faptul că nu a vizitat-o nimeni de Crăciun și că era „atât de singură”, deoarece o știa înconjurată de prieteni.

Lucian Mândruță: „Pe mine mă șochează că era un om atât de singur, pentru că eu o știu pe Cristina înconjurată de prieteni.

„Am fost, nu știu dacă pot să spun prieten cu ea, dar vorbeam cam o dată pe lună, ne mai vedeam și mai râdeam pe la petreceri. Ce mă surprinde că două săptămâni – nu i-a mai călcat nimeni pragul atâta vreme și asta mă șochează, pentru că și eu sunt destul de aproape de generația asta. E șocant că nu mai avea pe nimeni la aproape 60 de ani care să facă o vizită la ea de Crăciun. Foarte tristă povestea și m-a tulburat, e un om care a făcut ceva pentru televiziune în țara asta, pentru presă. Un om atât de bun ca ea să fie singur de Crăciun și să aflăm după Anul nou că nu mai e... E teribil.”

Medicii legiști nu au putut stabili, luni, motivul decesului Cristinei Țopescu, din cauza stării avansate de putrefacție a trupului. Au găsit, în schimb, mai multe fragmente medicamentoase în stomacul jurnalistei, motiv pentru care este necesară o expertiză toxicologică.

Potrivit ultimelor informații, Cristina Țopescu a murit, cel mai probabil, în somn, în urmă cu aproximativ două săptămâni. Sunt concluziile preliminare ale anchetei, care încă nu a stabilit cauza morții. Legiștii așteaptă acum rezultatele analizelor toxicologice, însă polițiștii iau tot mai mult în calcul varianta unui deces din cauze naturale.

Jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită duminică seară de polițiști în casa sa din orașul Otopeni. În casă, alături de ea, au fost găsiți și doi câini fără suflare. Cele două patrupede se află la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală (IDSA), singura instituție care poate emite concluzii ce pot fi folosite în anchete, a spus, pentru Mediafax, reprezentantul Vier Pfoten, Kuki Bărbuceanu.

În prezent, dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: