image
Sursa foto: poli'ia.md

UPDATE // Detalii despre accidentul de pe șoseaua Muncești: Șoferul era beat criță și conducea cu viteză; Individul, reținut

UPDATE 09.33 // Poliția capitalei vine cu detalii despre impact. Oamenii legii informează că, conducătorul auto în vârstă de 25 ani se deplasa cu viteză excesivă, astfel a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un pilon electric. Pasagerul care se afla în automobil în a decedat în urma impactului.

Mai mult, șoferul a fost depistat în stare de ebrietate, individul avea 0,55 mg/l în aerul expirat. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, în Izolatorul de Detenție al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, iar conform Legislației în vigoare el riscă închisoare pe un termen de la patru, la opt ani, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru „încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport”.

_____________________

Accident pe șoseaua Muncești din Chișinău. Un bărbat de 33 de ani a murit, după ce un BMW s-a izbit puternic într-un pilon.

Impactul s-a produs în jurul orei 2.00. Mașina de marca BMW s-a izbit puternic într-un pilon, apoi a fost cuprins de flăcări.

Mașina era condus de un bărbat de 25 de ani, din Sângera, spune poliția. În urma accidentului un bărbat care era pasager în mașină a murit.

Poliția cercetează cazul.

poli'ia.mdpoli'ia.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: