image
Sursa foto: Profimedia

Djokovic, Nadal și Alcaraz, pe aceeași parte de tablou la Roland Garros. Când s-ar putea duela primii doi

Joi a avut loc tragerea la sorți pentru ediția din acest a turneului ATP de la Roland Garros.

Novak Djokovic (34 de ani, liderul ATP) și Rafael Nadal (35 de ani, locul 5 ATP) se află pe aceeași parte de tablou la turneul de Grand Slam din Franța.

Pe aceeași jumătate de tablou a turneului de la Rolland Garros, alături de Novak Djokovic și Rafael Nadal se mai află și Carlos Alcaraz, noua speranță a tenisului spaniol.

Novak Djokovic îl va întâlni în primul tur la French Open pe japonezul Yoshihito Nishioka. De partea cealaltă, Rafael Nadal îl va întâlni în turneul său preferat de Grand Slam pe australianul Jordan Thompson.

Cei doi coloși ai tenisului mondial s-ar putea întâlni în faza sferturilor de finală ale turneului din Franța, în funcție de parcurs. Carlos Alcaraz va întâlni în primul tur un jucător venit din calificări. Ibericul de 19 ani este cap de serie numărul șase la acest turneu.

Pe aceeași parte de tablou cu cei trei, Djokovic, Nadal și Alcaraz, se mai află Alexander Zverev, favoritul numărul trei al turneului şi canadianul Felix Auger-Aliassime, care este cap de serie numărul nouă.

Al doilea favorit al turneului de la Paris este rusul Daniil Medvedev, care va juca în primul tur contra argentinianului Facundo Bagnis.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: