image
Sursa foto: Getty Images

E disperat să lucreze cu Klopp: Starul de la Arsenal care e gata să semneze cu rivala

Liverpool insistă pentru aducerea lui Aaron Ramsey. Starul de la Arsenal a mai fost dorit de "cormorani" în vară, dar "tunarii" au refuzat oferta. Potrivit publicației 90minutes, negocierile lui Arsenal pentru a-i prelungi contractul mijlocașului de 27 de ani au continuat, însă în ultimele săptămâni nu s-a ajuns la niciun acord și acestea par a fi "picat".

Contractul galezului este scadent la finalul acestui sezon și se pare că este decis să plece liber la final, dacă nu cumva apare ceva în această iarnă. Echipa aleasă de Ramsey este chiar Liverpool, pentru că mijlocașul e absolut încântat să lucreze cu antrenorul Jurgen Klopp.

În aceste condiții, șefii lui Arsenal sunt conștienți că vor trebui să-l lase să plece în ianuarie dacă mai vor să obțină ceva bani pe al. Altfel, va părăsi echipa gratuit la finele sezonului, atunci când va avea posibilitatea să ceară și un salariu mai mare, având în vedere că ar veni din postura de jucător liber de contract, iar Liverpool ar face economie, nemaifiind nevoită să achite vreo sumă de transfer.

Situația seamănă izbitor cu cea alui Alexis Sanchez, care a fost lăsat la Manchester United în ianuarie 2017, într-o afacere care l-a inclus și pe Henrikh Mkhitaryan. S-a dovedit că a fost un business profitabil pentru Arsenal, clubul reușind să "scape" de Mkhitaryan, care acum nu joacă prea des la United.

Totuși, potrivit sursei citate, pentru Liverpool pare o mutare ciudată, din moment ce "cormoranii" i-au luat și pe Naby Keita și pe Fabinho, care joacă pe aceleași posturi. În plus, a revenit și Alex Oxlade-Chamberlain după o accidentare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: