image
Sursa foto: Kuzmenkovideo

Comandantul GOTR, alături de liderul separatist de la Tiraspol la o competiție „militaro-sportivă”

Liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a participat alături de comandantul Grupului operativ de trupe ruse din Transnistria (GOTR), Dmitri Zelenkov, la o competiție militaro-sportivă, desfășurată pe stadionul din Tiraspol.

La competiție au participat unități din Grupul operativ de trupe ruse din Transnistria, structurile de forță ale regimului de la Tiraspol, precum și studenți ai școlilor militare.

Din imagini se vede că Vadim Krasnoselski și comandatul Grupului operativ de trupe ruse din Transnistria au stat alături în tribune, urmărind competiția.

Totodată, un comunicat de presă al Ministerului rus al Apărării informează că „personalul militar rus din Transnistria a ținut o lecție de curaj pentru studenții de la Tiraspol”.

Lecția a fost ținută chiar de către comandantul Grupului operativ de trupe ruse din Transnistria, Dmitri Zelenkov.

Amintim, în context, că o declarație controversată a ministrului de Externe, Aureliu Ciocoi, a provocat furia veteranilor războiului de pe Nistru.

Ei au cerut demisia lui Ciocoi după ce acesta a declarat că intervenția militară a Federației Ruse în conflictul de la Nistru din 1992 a avut drept scop doar „oprirea vărsării de sânge”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: