image
Sursa foto: Getty Images

Mike Tyson a reacționat după ce Canelo Alvarez l-a amenințat pe Leo Messi: ”Va trebui să revin în ring”

Mike Tyson (56 de ani), fost pugilist, a reacționat după ce boxerul Canelo Alvarez (32 de ani) a "luat foc" când a văzut ce face Leo Messi (35 de ani) cu tricoul Mexicului în vestiar.

Boxerul Canelo Alvarez a fost foarte deranjat de faptul că un tricou al Mexicului era aruncat pe jos în vestiarul Argentinei, după meciul direct de la Cupa Mondială, câștigat de sud-americani cu 2-0.

După ce Canelo Alvarez a trecut la amenințări, Mike Tyson a transmis că mexicanul va trebui să treacă mai întâi de el până când va ajune la Leo Messi.

”Cineva pe nume Canelo l-a amenințat pe Messi. Dacă îndrăznește să-l atingă, va trebui să revin în ring”, a spus Mike Tyson, potrivit BBO Sports.

Tricoul Mexicului era lângă Lionel Messi, care, foarte probabil neintenționat, a călcat pe el și l-a mutat cu piciorul, ceea ce a făcut ca boxerul să-l amenințe pe fotbalistul lui PSG.

”Așa cum respect eu Argentina, trebuie să respecți tu Mexicul. Nu vorbesc despre toată țara, vorbesc despre Messi și lucrul pe care l-a făcut. Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”, a scris Canelo Alvarez, pe contul oficial de Twitter.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: