image
Sursa foto: chisinau.md

Locuitorii capitalei, îndemnați să depoziteze brazii de Crăciun în preajma platformelor de colectare a deșeurilor menajere

Primăria municipiului Chișinău informează că molizii care au fost utilizați de cetățeni în perioada sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou vor fi colectați centralizat, în perioada următoare, pentru a fi reciclați.

Astfel, locuitorii capitalei sunt îndemnați să depoziteze separat arborii uscați, în preajma platformelor de colectare a deșeurilor menajere, nu în containere, urmând ca serviciile specializate din cadrul Primăriei să-i transporte pentru reciclare, la o platformă din str. Lunca Bâcului 24, în preajma Stației de Epurare.

Totodată, agenții economici, organizațiile și instituțiile de pe teritoriul orașului Chișinău sunt îndemnați să transporte în mod separat molizii utilizați de către aceștia în cadrul sărbătorilor de iarnă, pe adresa sus-menționată.

Deșeurile vegetale urmează a fi tocate și transportate în compost,  utilizate de către Î.M. „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi", în calitate de îngrășământ organic pentru plante.

chisinau.mdchisinau.md

comentarii: