Breaking News

image
Sursa foto: dse.md

A căzut într-o fântână de 8 metri; O femeie din Sângerei, salvată de angajații IGSU

O femeie de 68 de ani a căzut într-o fântână din localitatea Octeabriscoe, raionul Sângerei. Despre aceasta informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență care precizează că totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 3 decembrie.

Salvatorii IGSU au intervenit pentru a extrage o persoană căzută într-o fântână cu apă din localitatea Octeabriscoe, raionul Sîngerei. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:47.

La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori și pompieri din cadrul Direcției regionale căutare – salvare nr.2. Ajunși, aceștia au stabilit că persoana se afla în fântână la o adâncime de circa 8 metri.

Datorită intervenției operative angajații IGSU, cu ajutorul echipamentului specializat au extras la suprafață femeia în vârstă de 68 de ani. Totodată, la locul incidentului au fost alertați medicii serviciului de urgență, care în urma investigațiilor au stabilit că femeia nu a suferit traumatisme.

Pentru îngrijiri ulterioare, aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Bălți. În prezent, viața femeie este în afara oricărui pericol. Circumstanțele și cauza incidentului urmează a fi stabilite ulterior. Potrivit IGSU, în ultimele 48 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 44 situații de risc.

Noutăţile partenerilor

comentarii: