image
Sursa foto: Profimedia

"Telenovela" Kyllian Mbappe continuă! Ce a spus Al-Khelaifi cu privire la viitorului starului francez

Aflat în ultimele șase luni de contract cu PSG, Kylian Mbappe (23 de ani) a fost disputat în ultima perioadă de Real Madrid, însă starul francez a evitat să dea un răspuns final, în ciuda speculațiilor.

Mai mult de atât, săptămânile trecute s-a vehiculat că starul parizienilor ar fi decis să continue pe "Parc des Princes", însă, la scurt timp, mama fotbalistului a ținut să pună capăt zvonurilor.

Potrivit AS.com, președintele celor de la PSG, Nasser Al-Khelaifi, ar fi transmis că Mbappe își va prelungi înțelegerea cu actuala formație și va rămâne la campioana din Ligue 1 și din edițiile următoare. Discuția a fost surprinsă la ședința ECA (Asociația Cluburilor Europene), eveniment în cadrul căruia a fost prezent și oficialul parizienilor, la Madrid.

Cu toate acestea, Kylian Mbappe nu ar avea de gând să anunțe public care va fi următoarea sa destinație, cel până la finalul acestei luni.

Presa din Franța a anunțat zilele trecute că Mbappe a ajuns la un acord cu cei de la PSG pentru a-și prelungi contractul, dar între timp știrea a fost infirmată chiar de către părinții acestuia.

Acum, informațiile din Hexagon vorbesc din nou despre faptul că atacantul tinde să continue la gruparea antrenată de Mauricio Pochettino, și au prezentat și motivul pentru care PSG este favorită la semnătura sa.

Sursa citată spune că există o discrepanță între procentele din drepturile de imagine pe care spaniolii vor să i le dea lui Mbappe, 50 la sută, față de ceea ce i-au promis șeicii de la PSG, adică sută la sută, iar asta l-a pus pe gânduri pe atacant.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: