image
Sursa foto: Facebook

Accidentul groaznic din această noapte ar fi avut loc ca rezultat a unui pariu; Câștigul, 50 de euro

Accidentul care s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică la intersecția străzilor Ismail și bd. Ștefan cel Mare în urma căruia două persoane și-au pierdut viața, ar fi rezultatul unui pariu.

Șoferul de la volanul modelului Audi S8 împreună cu un alt conducător auto au pus un pariu în baza căruia cel care ajungea primul la punctul stabilit de cei doi câștiga o sumă de bani, 50 de euro, scrie AutoBlog.md.

Din detaliile oferite, șoferii au porit de la Gara Feroviară și s-au înțeles să meargă pe Bulevardul Constantin Negruzzi spre Bulevardul Ștefan cel Mare. Motivul de a merge pe Ștefan cel Mare ținea de faptul că asfaltul de pe bulevardul central al capitalei este de o calitate mai bună. La sfârșitul cursei, învingătorul ai fi primit suma de 50 de euro.

De altfel și din materialul video surprins de o cameră de luat vederi amplasată în apropierea intersecției se poate vedea că în timp ce șoferul cu Audi S8 intră la roșu în intersecție și lovește Prius-ul care circula regulamentar, scrie sursa.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: