image
Sursa foto: dse.md

Mai multe mașini au fost cuprinse de flăcări în capitală

Mai multe cazuri de incediere a automobilelor au fost înregistrate noaptea trecută în capitală. O mașină a luat foc pe șoseaua Hâncești, iar alta pe strada Alecu Russo. În total s-au înregistrat patru cazuri de acest fel.

Potrivit IGSU, primul caz a fost înregistrat la ora 01:40 minute în curtea unui bloc de locuit de pe strada Hâncești din Chișinău. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri care, ajunși au stabilit. că automobilul de model Mercedes a fost cuprins de flăcări în timpul staționării. Focul a distrus circa 80% din automobil.

Din cauza flăcărilor puternice, au fost afectate alte cinci mașini care erau parcate în apropiere.

Totodată, pompierii au fost solicitați pentru a interveni la un incendiu similar care s-a produs în interiorul parcării subterane a unui bloc de locuit de pe adresa Alecu Russo din capitală.

La fața locului au fost îndreptate două echipaje de intervenție. Conform datelor IGSU, 4 mașini cuprinse de flăcări în timpul staționării au afectat alte 3 autovehicule parcate în apropiere. Focul a distrus complet o mașină de marcă Renault, iar alte șase autoturisme au fost afectate parțial. În urma incendiilor nimeni nu a avut de suferit. Toate circumstanțele și cauzele urmează a fi stabilite de specialiști.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: