image
Sursa foto: Profimedia

Unde „a evadat” Shakira, după ce a fost urmărită și hărțuită în Barcelona

La începutul lunii iunie, Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani), care au format unul dintre cele mai celebre cupluri din lume timp de 12 ani, s-au despărțit.

De când cei doi au făcut anunțul separării, în urmă cu aproape două luni, presa a fost în permanență pe urmele lor. Shakira a apelat chiar și la poliția din Barcelona, după ce a primit scrisori și unii admiratori i-au scris mesaje pe asfaltul din fața casei, iar recent artista din Columbia a avut o ieșire nervoasă la adresa presei.

După aceste întâmplări, Shakira a decis să părăsească Spania și a fost văzută în California, SUA, informează Marca. Cântăreața a fost însoțită de Milan și Sasha, copiii săi și ai lui Gerard Pique, iar presa iberică speculează pe seama motivului pentru care sud-americanca a făcut această vizită peste ocean.

Sursa menționantă anterior spune că Shakira ar fi ales acest moment pentru a le prezenta copilor noul bărbat din viața sa, Chris Evans, actorul de la Hollywood, cunoscut în special pentru rolul Captain America.

Jurnaliștii spanioli au scris în urmă cu câteva zile că fosta parteneră a lui Gerard Pique a trecut printr-un nou moment delicat, după ce mai mulți jurnaliști s-au strâns în jurul mașinii sale. Artista din Columbia a avut o ieșire nervoasă în fața presei, scrie sursa citată.

"Cântăreața i-a provocat pe jurnaliștii aflați lângă mașina ei. Shakira trece printr-o situație complicată. Pe lângă despărțirea de Gerard Pique, ea este hărțuită de paparazzii în permanență.

Această presiune a făcut ca Shakira să explodeze și să îi confrunte pe jurnaliști din mașină, în momentul în care s-a simțit hărțuită de reporterii care o înconjuraseră. Shakira a luat telefonul mobil și a făcut un gest ca și când i-ar înregistra pe jurnaliști.

Este un gest care arată stresul prin care trece Shakira după despărțire de fundașul Barcelonei. Shakira a făcut un gest în public, după ce mai mulți membri ai familiei sale, printre care fratele Tonino și mama Nidia Ripoll, au vorbit cu presa.

În timp ce Tonino a dezvăluit că sora sa se simte bine, mama artistei a surprins pe toată lumea și a afirmat că își dorește ca fiica sa să se împace cu Pique. Această afirmație a făcut ca Shakira să-i ceară mamei ei să nu mai discute cu presa", a scris presa iberică.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: