image
Sursa foto: Instagram

Mama lui Neymar, atacată de iubitul său, cu 30 de ani mai tânăr! Ce a făcut Nadine Goncalves

Nadine Goncalves, mama lui Neymar, a trăit în ultimii ani o poveste de dragoste zbuciumată cu Tiago Ramos, un model cu 30 de ani mai tânăr. Starul lui PSG și sora sa Raffaela nu au fost niciodată de acord cu relația dintre ei.

În urmă cu un an, Nadine Goncalves și Tiago Ramos s-au despărțit din cauza unui scandal monstru și a firii violente a tânărului, dar la scurt timp s-au împăcat, însă și-au ținut relația ascunsă. Se pare că cei doi se mutaseră din nou împreună, până în urmă cu câteva zile, când mama lui Neymar a fost nevoită să părăsească apartamentul din Rio de Janeiro, după ce iubitul său a atacat-o și, ulterior, a devastat locuința.

Vecinii au sunat la poliție, alarmați de țipetele și zgomotele venite din apartamentul celor doi, informează Mundo Deportivo. Tiago Ramos ar fi plecat val-vârtej, înainte ca Nadine Goncalves să-și strângă lucrurile și să se mute provizoriu de frica iubitului său.

Potrivit celor care îl cunosc, Tiago Ramos are tendința de a face ravagii în jurul său în momentele de furie: "Este extrem de agresiv și așa face cu toată lumea. Stăteam la hotel și a spart absolut tot ce se putea sparge acolo.

A aruncat scaune de la etajul 20 și apoi s-a tăiat după ce a dat cu pumnul într-o masă din sticlă, ba chiar a încercat să se arunce de la balcon", a explicat unul dintre cunoscuții bărbatului.

Nu se știe încă dacă Neymar este la curent cu ceea ce s-a întâmplat între mama sa și iubitul său, însă cu siguranță nu va fi fericit atunci când veștile vor ajunge la urechile sale.

Citeşte mai mult despre

comentarii: