image
Sursa foto: Getty Images

Ultraşii lui PSG, împotriva lui Neymar: Ultimatum pentru brazilian

Ultraşii lui PSG nu-i mai au deloc la inimă pe Neymar şi compania. Aceştia au remis un comunicat, în care le transmit jucătorilor că trebuie să îşi schimbe atitudinea şi să arate respect pentru culorile clubului.

Numele lui Neymar nu apare în text, dar se înţelege clar că, în principal, pentru el este mesajul. Fanii sunt nemulţumiţi de comportamentul brazilianului care a ales să joace poker în timp ce colegii săi jucau cu titlul pe masă în Ligue 1."Lipsa de joc şi o prestaţie foarte slabă cu Real Madrid, prejudicii aduse imaginii clubului, indecenţă, departe de oraşul nostru, comportament lipsit de respect. Cerem jucătorilor noştri o revizuire a comportamentului, în viaţa normală şi pe reţelele de socializare, şi, mai presus de toate, RESPECT pentru PSG. Am fost şi vom continua să fim alături de voi, dar nu vom sta cu braţele încrucişate dacă onoarea clubului nostru va fi pătată. Treziţi-vă, răbdarea noastră are o la limită!", este comunicatul remis de Collectif Ultras Paris.

Atacul este îndreptat, clar, spre Neymar, care nu a avut un comportament demn de un profesionist în ultima perioadă. A ales să meargă în Brazilia pentru a se opera şi trata în urma accidentării suferite pe 25 februarie, iar atitudinea sa lipsită de respect a continuat şi pe propria sa reţea de socializare. În timp ce colegii săi sărbătoreau câştigarea titlului, Neymar juca poker on-line, lucru care i-a înfuriat pe fanii lui PSG.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: