image
Sursa foto: fifa.com

FIFA prelungește perioada de mercato din vară: Până când va fi deschisă fereastra

FIFA ar putea prelungi perioada de transferuri din această vară până la 15 octombrie, în condiţiile în care sezonul 2019-2020 este departe de a se fi încheiat în multe ţări, din cauza crizei coronavirusului, anunţă presa sportivă belgiană.

Ziarul Het Laatste Niewus scris că preşedintele lui FC Bruges, Bart Verhaeghe, a lăsat să se înţeleagă acest lucru, duminică, cu ocazia sărbătorii titlului de campioană a Belgiei, atribuit după întreruperea sezonului în Jupiler League.

Dacă informaţia se va confirma, cluburile vor dispune de şase săptămâni suplimentare pentru a-şi restructura loturile, în condiţiile în care piaţa internaţională a transferurilor ar trebui să se încheie pe 1 septembrie.

În acest fel, marile grupări fotbalistice europene vor putea face ultimele mutări de jucători cu circa o săptămână înaintea startului viitoarei ediţii a cupelor europene, prevăzut pe 20 şi 21 octombrie în Ligii Campionilor şi pe 22 octombrie în Europa League, adaugă publicaţia citată, subliniind însă că deocamdată nu este nimic oficial.

FC Bruges poate realiza "dubla" campionat-cupă în acest sezon, urmând să o înfrunte pe Royal Antwerp în finala Cupei Belgiei, care ar urma să se dispute pe 1 sau 2 august, conform ziarelor belgiene.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: