image
Sursa foto: jurnal.md

Pe străzile din cartierul Telecentru au fost semnalate dificultăți în trafic; Situația drumurilor în capitală

Circa 26 de unități de tehnică specializată sunt antrenate la curățarea trotuarelor din zona centrală a capitalei, a căilor de acces în pantă din intercartiere. Circa 391 de muncitori intervin la deszăpezire în locurile de uz comun ale blocurilor de locuințe.

Totodată, Regia „EXDRUPO”, intervene cu 16 utilaje la curățarea arterelor pe unde circulă transportul public și cele secundare, precum și pe căile de acces către suburbii.

De asemenea, o unitate de deszăpezire acționează pe străzile din cartierul Telecentru, unde au fost semnalate dificultăți în trafic.

Municipalitatea face apel în continuare către agenții economici/proprietari de imobile și gestionarii fondului locativ, de a interveni la curățarea teritoriilor adiacente, iar automobiliștii sunt rugați să nu parcheze pe marginea străzilor și pe trotuare, pentru a facilita intervenția utilajelor de deszăpezire.

Pentru informarea despre situațiile problematice privind ghețușul, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04. 

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: