Gustavo Dybala, fratele şi agentul atacantului de la Juventus Torino, a fost prezent în cadrul unui show de la un radio din Argentina şi a dezvăluit ce se va întâmplat din vară cu fratele său: "Este o şansă foarte mare ca el să plece. Are nevoie de o schimbare. Nu pot să spun unde se va duce. Bineînţeles că nu este fericit acolo şi Paulo nu este singurul, mai mulţi jucători nu se simt bine la Juventus. Nu este singurul care va pleca în această vară".

Cu toate acestea, fratele fotbalistului a spus că nu există vreo problemă cu Ronaldo, ci mai degrabă cu sistemul pe care l-a încercat Max Allegri de la venirea portughezului la Torino.

Recent presa din Spania chiar a scris despre negocierile care au început între agentul lui Dybala şi Florentino Perez. Şi din moment ce argentinianul s-a hotărât să părăsească campioana Italiei, este normal ca agentul său să pornească tratativele cu alte echipe. Dar nu doar Real s-a înscris pe pista Dybala. Echipe precum Manchester United sau Atletico Madrid ar fi şi ele interesate de starul de la Juventus şi naţionala Argentinei.