image
Sursa foto: Getty Images

"Maradona, un gras dependent de droguri". Ce va păți cel care a făcut această afirmație: "M-a sunat plângând"

Jurnalistul Filippo Facci va avea probleme serioase, după ce l-a jignit pe marele Diego Maradona, care a murit pe 25 noiembrie.

Avocatul Angelo Pisani îl amenință dur pe Facci și promite că nu se va lăsa până când acesta nu va plăti. Totul după ce fratele celebrului star argentinian, Hugo (51 de ani), l-a sunat cu lacrimi în ochi.

"Vom continua să discutăm la tribunal. Am primit misiunea din partea lui Hugo Maradona, pe lângă multele telefoane primite de la fani. Totul pentru cuvintele lui Filippo Facci.

S-a dezlănțuit la adresa lui Maradona de parcă era în război cu el. Prin mass-media, jignirile s-au răspândit. Hugo m-a sunat plângând: 'Nu mai suport, nu pot să mai aud așa ceva despre fratele meu'.

Ne vedem în instanță. Nu vom mai permite nimănui să continue să facă această mârșăvie. Îl vom aduce la tribunal. Vom vedea cum se va apăra în tribunalele civile și penale, iar apoi vom dona despăgubirile primite pentru a ajuta la înscrierea multor copii în academiile de fotbal", a spus Angelo Pisani la Radio Punto Nuovo.

Afirmația de la care a pornit tot scandalul a fost cea a jurnalistului Filippo Facci, care l-a numit pe fostul star argentinian un "gras dependent de droguri".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: