image
Sursa foto: Getty Images

Bookmakerii oferă deja cote pentru viitorul club al lui Mourinho: O fostă echipă, cea mai probabilă destinaţie

Viitorul lui Jose Mourinho la Manchester United este incert, iar în Anglia deja se poate paria pe numele următoarei echipe a portughezului. Cea mai probabilă destinaţie este un club pe care "The Special One" l-a mai pregătit.

Astfel, bookmakerii englezi oferă o cotă de 3.75 pentru o revenire a lusitanului la Inter Milano, formaţie pe care a pregătit-o între 2008 şi 2010. Alături de nerazzurri, Mourinho a cucerit două titluri în Serie A, o Cupă a Italiei, o Supercupă a Italiei şi trofeul UEFA Champions League, primul al clubului după 45 de ani.

Cu şanse mari de a-l angaja pe tehnicianul de 55 de ani, în cazul unei despărţiri de United, este naţionala Portugaliei. O variantă pentru care se oferă o cotă de 4.50.

De asemenea, englezii cred că Mourinho poate ajunge la Wolverhampton, datorită relaţiei excelente dintre antrenorul din Setubal şi agentul Jorge Mendes, consilier al clubului. Un astfel de scenariu are cota 8.

În fine, bookmakerii oferă o cotă de 10 pentru o revenire a lui Jose Mourinho la Real Madrid, o altă formaţie pe care a mai antrenat-o, între 2010 şi 2013. Aceeaşi cotă are şi o eventuală experienţă în China.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: