Berbec:

Sunt posibile reușite, poate nu la nivelul la care ai sperat, dar te vei bucura oricum. Pot avea legătură cu un examen, o călătorie sau o relație cu cineva aflat la distanță.

Taur:

Lucrurile merg de la sine, dar tot vei fi tentat să forțezi pe ici, pe colo, doar ca să te asiguri că lucrurile vor ieși așa cum vrei tu și nu altfel.

Gemeni:

Ești capabil să abordezi puțin altfel problemele de muncă sau pe cele de sănătate. Se poate spune că ai parte de o zi bună, mai ales dacă nu o vei tulbura pe a celorlalți.

Rac:

Te bucuri de mici rezolvări la muncă sau în legătură cu o problemă de sănătate. Este important să fii sincer cu cei din jur, mai ales cu cei dragi.

Leu:

Ai parte de o zi mai luminoasă, mai potrivită cu nevoile tale. Ai putea rezolva unele probleme spinoase, mai ales pe cele legate de relația cu superiorii.

Fecioară:

Din familie vin ideile bune, inspirația, calmul, dar și optimismul de care ai mare nevoie acum. E de ajuns să fii deschis față de ei și vei primi ceea ce cauți.

Balanță:

Ai putea primi un sfat de mare valoare de la unul dintre parteneri, dar totul depinde de calitatea relației tale cu acest om. Dacă nu e o relație bună, nu vei asculta vorbele sale.

Scorpion:

Ca să poți beneficia de potențialul pozitiv al acestei zile e nevoie de un singur lucru, să fii realist și corect cu cei din jur și cu propria persoană.

Săgetător:

Ar fi bine să fii atent la cei din jur ca să poți valorifica informațiile pe care le primești. Graba nu îți va aduce decât pagube, unele dintre ele neștiute.

Capricorn:

Ești invitat să stai de vorbă cu propria conștiință, ca să ajungeți la o înțelegere și să îți poți recupera liniștea sufletească. Nu e obligatoriu, dar ar fi o idee excelentă.

Vărsător:

Ești atras către un cerc de persoane vesele, optimiste, pline de posibilități. Îți face bine să fii în preajma acestor oameni.

Pești:

Te bucuri de recunoașterea unor merite pe plan profesional sau în cadrul familiei. Ești văzut ca un posibil mediator al celor mai acute conflicte.