image
Sursa foto: Getty Images

Interdicția pe care a primit-o Pogba după ce l-a criticat pe Mourinho

Paul Pogba, mijlocașul echipei Manchester United, a anunţat marţi seara, după meciul cu Valencia, 0-0, din etapa a 2-a a grupelor Ligii Campionilor, că are interdicţie de a face declaraţii presei, relatează AFP.

Cei mai mulţi jucători de la Man United au evitat zona mixtă după meci, dar Pogba a traversat-o, anunţându-i pe jurnalişti că nu este autorizat să vorbească cu presa.

Înlocuit în minutul 70 al meciului cu Valencia, Pogba a evitat să discute cu media şi a ripostat, ''Mi s-a spus că nu am voie să vorbesc'', înainte de a urca în autocar.

Pogba, 25 ani, are o relaţie tot mai rece cu antrenorul Jose Mourinho, într-un context care Manchester United are cel mai slab start de campionat după 1989. Săptămâna trecută, tehnicianul portughez i-a retras lui Pogba statutul de vice-căpitan, după ultimul eşec, cu West Ham, scor 1-3. Pogba criticase anterior jocul prea defensiv al echipei sale, iar Mourinho a reacţionat imediat.

Sâmbătă, după meciul de la West Ham, Pogba a fost ironic în momentul în care a fost oprit la zona mixtă: "Vreţi să mă vedeţi mort?".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: