image
Sursa foto: Getty Images

Xavi și Iniesta, înmărmuriți după ce au văzut că Messi pleacă la PSG: "Mă doare, e trist!"

Lionel Messi a ajuns astăzi la Paris pentru a semna cu PSG, iar starul argentinian a pus punct unei cariere de 21 de ani în tricoul celor de la FC Barcelona, echipă în tricoul căreia a câștigat de șase ori Balonul de Aur.

Xavi Hernandez și Andres Iniesta, foștii mijlocași ai Barcelonei, alături de care Messi a dat poate cel mai bun randament din carieră, și-au manifestat tristețea după ce clubul catalan a anunțat că Leo nu va mai putea continua pe Camp Nou.

"Este trist pentru mine și nu îmi imaginam că va purta un alt tricou, în afara celui de la Barcelona, dar asta este realitatea și îi urez mult succes", a fost reacția lui Xavi, care este în prezent antrenor la formația Al Sadd, din Qatar.

"Mă doare să îl văd într-un alt tricou. Leo juca la Barcelona de atât de mulți ani. Nu știu ce s-a întâmplat, cum au decurs lucrurile, dar clubul trebuie să își revină.

Messi era totul. Era jucătorul care putea să transceadă echipa. Nu am mai văzut niciodată un jucător ca el și nici nu cred că voi vedea", a spus și Iniesta, potrivit RMC Sports.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: