image
Sursa foto: jurnal.md

Noul sezon vine cu o calitate vizuală și mai înaltă a produselor Jurnal TV

La Jurnal TV începe un nou sezon, marcat de o calitate și mai înaltă. Conceptul noului pachet grafic este o noutate, care continuă aniversarea a zecea a postului nostru de televiziune. Cuvântul de ordine este „claritate”! Știrile, talk-show-urile, emisiunile îndrăgite, filmele și nu doar, vor fi pentru telespectatorii noștri o adevărată revelație.

„În primul rând este vorba despre un upgrade al echipamentului tehnic pe care l-am realizat în perioada de vară. Această împrospătare a echipamentului tehnic va aduce o calitate vizuală și mai bună a produselor Jurnal TV, respectiv și un semnal mai bun. Ne dorim foarte mult ca telespectatorii postului Jurnal TV să ne privească într-o calitate și mai bună”, spune Cristina Pohilenco, director adjunct Jurnal TV.

Noul pachet grafic este realizat de graficianul Vitalie Stăvilă, iar personalitatea sonoră a fiecărui element este asigurată de sound designerul Radu Zariciuc.

„Telespectatorii Jurnal TV deja au observat schimbarea vizuală la știrile marca Jurnal TV, iar seria de surprize continuă începând cu 31 august, când telespectatorii vor putea observa împrospătări vizuale și la restul emisiunilor”, afirmă vicedirectorul postului Jurnal TV.

Conceptul noului pachet grafic este o continuare a marcării celor zece ani de la fondarea Jurnal TV. La 5 martie 2020, aniversarea a fost celebrată prin lansarea unui monument inedit în forma Cubului Jurnal TV în Parcul „Valea Morilor”. Acest fir narativ a continuat și în elementele grafice din noul pachet.

Noutăţile partenerilor

comentarii: