image
Sursa foto: Getty Images

Khabib Nurmagomedov și Cristiano Ronaldo, surprinși în timpul unui apel video: "Ar forma o echipă redutabilă"

Khabib Nurmagomedov și Cristiano Ronaldo au fost surprinși în timpul unui apel video de către Islam Makhachev, colegul campionului UFC, care a și glumit pe seama celor două superstaruri.

Relația de prietenie dintre Khabib Nurmagomedov și Cristiano Ronaldo datează din 2018, iar starul lui Juventus și al reprezentativei Portugaliei a vorbit recent pe rețelele sociale despre legătura apropiată dintre cei doi. Cunoscutul luptător Islam Makhachev a surprins o convorbire video între cele două staruri și a glumit pe seama acestui lucru: "Se pune la cale o echipă puternică".

După victoria în fața lui Justin Gaethje și decizia de a nu mai lupta fără tatăl său, care a murit în luna iulie 2020, după ce a fost infectat cu COVID-19, Cristiano Ronaldo a fost "mișcat" de gestul prietenului său și i-a transmis un mesaj emoționant: "Felicitări, frate! Tatăl tău este mândru de tine", a scris portughezul pe Instagram.

Un împătimit al sportului rege, Nurmagomedov a postat recent o serie de fotografii alături de fostul star al fotbalului mondial, Clarence Seedorf, pe care campionul din UFC l-a numit "jucătorul preferat al tatălui meu".

Khabib se află la Dubai, unde îl susține pe vărul său, Umar, care va debuta în circuitul UFC la finalul acestei luni. Deși părea că decizia de a se retrage din activitate este definitivă, există zvonuri că Nurmagomedov se află în discuții cu Dana White, președintele UFC, pentru o posibilă revenire în ring.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: