image
Sursa foto: Getty Images

Mexicanii, orgie sexuală înaintea plecării spre Europa

Nouă jucători mexicani, selecţionaţi pentru Cupa Mondială din Rusia, au fost acuzaţi de presa din ţara lor că au sărbătorit plecarea în Europa în compania a treizeci de prostituate.

Conform site-ului TV Notas, care a publicat imagini de la sosirea unora dintre participanţi, această "orgie de 24 ore'' a avut loc în weekend-ul trecut, într-o locaţie privată din Ciudad de Mexico, imediat după victoria Mexicului în faţa Scoţiei (1-0), într-o partidă de pregătire pentru turneul final din Rusia.

Fotbaliştii care au luat parte la petrecerea respectivă nu vor fi însă sancţionaţi, pentru că "nu au lipsit de la niciun antrenament", iar evenimentul a avut loc "în timpul lor liber", după cum a explicat secretarul general al Federaţiei Mexicane de Fotbal, Guillermo Cantu.

"O zi liberă este o zi liberă, acestea sunt riscurile pe care ni le asumăm odată cu libertatea", a comentat Cantu.

Printre "internaţionalii" mexicani care au luat parte la petrecere s-au numărat, conform presei locale, portarul lui Standard Liege, Guillermo Ochoa, golgheterul Benficăi Lisabona, Raul Jimenez, fraţii Jonathan şi Giovani dos Santos, de la Los Angeles Galaxy, fundaşul Carlos Salcedo şi mijlocaşul Marco Fabian, ambii jucători la Eintracht Frankfurt.

Selecţionata mexicană se află în prezent într-un stagiu de pregătire la Copenhaga, unde va înfrunta sâmbătă Danemarca, înainte de plecarea în Rusia pentru CM 2018.

La CM 2018, Mexicul face parte din Grupa F, alături de campioana mondială Germania, Suedia şi Coreea de Sud.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: