image
Sursa foto: Profimedia

Scandal la Bayern! Jucătorii s-au făcut de râs cu Mainz, apoi au zburat la Ibiza ca să petreacă

Bayern Munchen a câştigat titlul în Bundesliga, al 10-lea consecutiv, în urmă cu două etape, când au bătut Borussia Dortmund cu 3-1, după care sezonul pare că s-a încheiat pentru jucătorii bavarezi.

Cu Mainz (locul 9 în Bundesliga), Bayern a pierdut, 1-3, un rezultat considerat ruşinos de către germani pentru că s-a petrecut după ce fotbaliştii s-au văzut cu sacii în căruţă.

Numai că titlul de campioană nu mai e privit ca o mare realizare, câtă vreme sunt 10 la rând, iar din Liga Campionilor echipa a fost eliminată de Villarreal, iar din Cupa Germaniei a eliminat-o Borussia Monchengladbach!

Suporterii lui Bayern sunt acum furioşi pe jucători pentru că după jocul slab cu Mainz au ales să plece aproape cu toţii într-o scurtă vacanţă la Ibiza, la bordul unui avion privat.

Şi nu numai suporterii sunt surprinşi de o astfel de decizie, ci şi nume mari ale Germaniei. "Este absolut inacceptabil, mai ales după un meci ca acesta. Dacă ar fi câștigat, aș fi spus să stea trei zile la Ibiza. Dacă aş fi Nagelsmann, aș lua măsuri dure. Zilele de odihnă sunt anulate", a declarat fostul mare jucător Lothar Mathaus (61 de ani), care are 410 partide şi 7 titluri de campion în tricoul lui Bayern.

„Tocmai am citit asta. Ce pot sa spun? Echipele engleze fac asta de mult timp, dar nu știu dacă după astfel de rezultate. Cu siguranță nu aș permite așa ceva, nu mi-ar veni în minte. Să vedem cum merge. Sărbătorirea titlului este de înțeles o dată, dar nu timp de trei săptămâni”, a declarat Felix Magath pentru Bild.

Clubul, însă, le-a luat apărarea jucătorilor şi spune că ei au anunţat din timp dorinţa de a merge la Ibiza.

„Săptămâna trecută, jucătorii ne-au informat că ar dori să petreacă cele două zile libere la Ibiza, unde se vor şi antrena. Am acceptat acest lucru în ideea consolidării unităţii echipei”, a declarat Hasan Salihamidizic, drectorul sportiv al lui Bayern.

Nu este foarte clar care sunt jucătorii rămaşi acasă pentru că presa germană oferă nume diferite. Neuer, Ulreich, Sule, Muller, Coman, Upamecano, Sarr şi Sabitzer nu ar fi zburat la Ibiza.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: