image
Sursa foto: partidulsor.md

Partidul „ȘOR” anunță că e gata să voteze demiterea Guvernului Chicu și să susțină un nou cabinet de miniștri

Partidul Politic „ȘOR” a anunțat că este dispus să susțină orice inițiativă pentru demiterea „guvernului periculos și antipopular Chicu-Dodon”.

„În loc să soluționeze problemele actuale ale cetățenilor, guvernul se ocupă de organizarea campaniei preelectorale a lui Igor Dodon, contribuie la hoții, instaurarea unui regim dictatorial și se ocupă de organizarea campaniei preelectorale a lui Igor Dodon. Regimul de la guvernare este incapabil să facă față problemelor cu care se confruntă RM și să evite o criză economică de proporții, care ar putea duce la falimentarea țării”, se arată într-o declarație emisă de partid.

Totuși Partidul ȘOR susține că nu are de gând să intre în nicio coaliție „deoarece partidele parlamentare au platforme politice diferite”.

„Noi nu planificăm crearea unor coaliții și alianțe, având în vedere că partidele parlamentare au platforme politice diferite. Noi vorbim despre necesitatea de a salva Republica Moldova de guvernarea antisocială. Partidul Politic „ȘOR” își anunță disponibilitatea de a susține învestirea unui nou Cabinet de Miniștri, care va lucra pentru binele oamenilor. A venit timpul când toți trebuie să uităm divergențele și dezbaterile politice”, conchide declarația.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: