image
Sursa foto: IP Râșcani

Un bărbat, lovit mortal de un camion la Râșcani și lăsat să zacă în stradă: Poliția cere ajutor pentru a identifica șoferul

Un bărbat în vârstă de 83 de ani a decedat după ce a fost lovit mortal de o unitate de transport de mare tonaj în raionul Râșcani în timp ce traversa neregulamentar strada. După impact, victima a fost lăsată să zacă în stradă, șoferul fugind de la fața locului.

Tragedia a avut loc ieri dimineața în jurul orei 07:00 în satul Mihăilenii Noi, raionul Râșcani. Poliția a fost alertată de un martor care a observat corpul victimei pe carosabil.

Potrivit Ofițerului de presă al IP Bălți, Eugenia Molceanov, victima în vârstă de 83 de ani a fost lovită de un autoturism de mare tonaj, sau de remorca acestuia, iar în urma traumelor a decedat. Șoferul automobilului a fugit de la fața locului.

Pe acest caz a fost inițat un proces penal, iar poliția cere ajutorul cetățenilor pentru identificarea șoferului care a provocat accidentul.

Poliția din Rîșcani solicită ajutorul cetățenilor pentru identificarea șoferului care a fost implicat în producerea accidentului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: