image
Sursa foto: customs.gov.md

Serviciul Vamal vrea să procure uniforme noi de 4 milioane de lei

După ce polițiștii din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare au primit uniforme noi donate de către Ministerul de Interne al Franţei, Serviciul Vamal va cheltui 4 milioane de lei din bugetul de stat pentru uniforme noi.

Conform site-ului achizitii.md, Serviciul Vamal a inițiat pe 12 februarie o procedură de achiziții pentru procurarea uniformelor de serviciu în valoare de 4 milioane de lei. Agenții economici își vor putea depune ofertele începând cu 28 februarie, criteriu fiind cel mai mci preț.

Din cele 4 milioane de lei vor fi procurate seturi, costum de fiecare zi pentru bărbați ( veston, pantaloni) -1300 bucăți, pantaloni bărbați toamnă/vară – 1300 bucăți și costum de fiecare zi pentru femei ( veston, fustă, pantaloni) – 200 bucăți.

Uniformele colaboratorilor Serviciului Vamal au fost schimbate ultima oară în aprilie 2015. Uniformelor au fost realizate în acord cu standardele de utilitate, confort şi design, respectate în comunitatea vamală internaţională. Costul aproximativ a unei uniforme în 2015 a fost de 1500 de lei, bani alocați din bugetul de stat. Suma totală pentru procurare a uniformelor nu a fost divulgată presei.

achizitiiachizitii

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: