image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Ambasadorul UE la Chișinău, mesaj în legătură cu incendiul de la Filarmonică: „Nu sunteți singuri în aceste momente grele”

Ambasadorul UE la Chișinău, Peter Michalko, a lansat un mesaj în legătură cu incendiul dezastruos care a avut loc ieri la Filarmonica Națională din Chișinău.

„Cu mare tristețe am văzut dezastrul ce s-a abătut asupra clădirii Filarmonicii din Chișinău. Este un loc central pentru cultura și muzica națională și internațională, un loc drag tuturor oamenilor din Republica Moldova, unde eu și mulți dintre colegii mei am trăit, alături de prietenii noștri moldoveni, experiențe artistice extraordinare. Prieteni, nu sunteți singuri în aceste momente grele! Suntem și vom rămâne alături de voi, și vom trai din nou bucuria artei care ne unește!”, a menționat Ambasadorul UE pe pagina sa de facebook.

Amintim că incendiul a izbucnit joi, 24 septembrie, în jurul orei 12.00. La fața locului au fost îndreptate mai multe echipaje de pompieri inclusiv o autoscară. Acoperișul Filarmonicii și mai multe bunuri, instrumente muzicale valoroase au ars. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: