image
Sursa foto: Getty Images

Îl iubesc pe Michael: Dezvăluiri despre Schumacher făcute de omul care îl vizitează de două ori pe lună

Michael Schumacher rămâne un subiect predilect pentru presa din Vest, chiar dacă familia sa a oferit foarte puţine informaţii în ultimii 5 ani.

S-a discutat zilele trecute că starea lui s-ar fi îmbunătăţit, lucru negat de apropiaţi. Jean Todt, fostul şef al celor de la Ferrari, a dezvăluit că îl vizitează de două ori pe lună pe Michael Schumacher, care este imobilizat după ce în urmă cu 5 ani a suferit un accident la schi, în Alpii francezi.

"Îl iubesc pe Michael. îi vizitez familia. Mi-aş dori ca situaţia să fie alta. Când lumea mă întreabă care e cea mai frumoasă amintire pe care o am, le spun de Suzuka 2000. Michael a devenit campion mondial. I-am zis: din punct de vedere profesional, lucrurile se vor schimba între noi. Nu s-a întâmplat aşa pentru că aveam atât de multă pasiune pentru succes, încât atunci când s-a întâmplat am vrut să luăm următorul trofeu", a spus Todt în The Times.

Dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher au fost făcute, recent, şi de o rudă a fostului mare campion de Formula 1: "Când îl aşezam în scaunul cu rotile, se uita la panorama superbă cu munţii şi lacul Geneva şi plânge".

Victima unui grav traumatism cranian în decembrie 2013, în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi, Michael Schumacher (49 ani) nu a mai reuşit să revină la viaţa normală în ultimii 5 ani, aflându-se sub supraveghere permanentă a unor specialiști neurologi la domiciliul său din Elveţia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: