„Ei boicotează ședința, știind că azi cel mai probabil va veni procurorul general. Facem apel către ACUM să nu participați la aceste jocuri. Știți cine a dus cererea de demisie a lui Gațcan? Renumitul trădător Sergiu Sârbu. Dragi colegi din blocul ACUM, nu fiți pradă a acestei propagande ieftine. Mafia a primit peste bot pentru prostituția din ultimii ani. Cei din ACUM sunt un pic mai naivi. Vor înțelege mai târziu”, a declarat Vlad Bătrâncea.

Liderul fracțiunii PAS, Igor Grosu, a revenit în sală pentru a le da o replică socialiștilor.

„Stimați colegi, de la această șezătoare. Ați pus că încurcăm venirea procurorului general. Am impresia că Stoianoglo nu știe unde e Parlamentul. Chicu să se ducă la Guvern, iar noi revenim și facem ședința. Dacă Stoianolgo vine, vă garantez că colegii noștri vor fi aici”, a spus Grosu.

„Mă miră că unii foști miniștri au creat această gâlceavă în stradă. Eu știu că Gațcan este în PSRM. Prin ce metode le-au ademenit cei de la Pro Moldova eu nu știu, doar putem să presupunem”, a comentat și Dumitru Diacov.

„Este un teatru al absurdului. Se cumpără deputați ca la piață, dar opoziția se revoltă că unul și-a depus mandatul după ce a fost cumpărat. Sunt mulțumit că PD-ul a scăpat de râie”, a spus și Pavel Filip.

„Noi ar trebui să părăsim această sală în semn de protest. Noi așteptăm prim-ministrul ca să vină cu opinia Guvernului cum să ajutăm această țară. N-o înțeleg astăzi pe Maria Ciobanu care a trecut prin sine această acțiune și susține aceste crime ale Pro Moldova și Șor. Multă lume ar sări peste mașini când ar înțelege că au pierdut un milion”, a spus și Alexandru Jizdan.

În final, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanâi, a constatat lipsa cvorumului și a anunțat că ședința va avea loc mâine, la ora 10:00.