image
Sursa foto: Instagram

Inelul de logodnă primit de Maria Şarapova valorează o avere

Maria Sharapova, 33 de ani, a luat în 2020 cea mai grea decizie sportivă din viaţa sa. A renunţat la cariera sportivă, singura viaţă pe care a trăit-o până la această vârstă.

Prezenţa sa pe teren, după revenirea în activitate în urma suspendării pentru dopaj, chiar dacă redusă de TAS, nu s-a mai bucurat de mare succes.

Un nume de calibrul Mariei Sharapova a preferat să se retragă de pe teren, dar viaţa merge înainte, iar în 2021 rusoaica va întoarce o pagina importantă în viaţa sa.

Anul 2020 i-a mai adus un moment pe care nu-l va uita niciodată, de data aceasta fericit. Maria a fost cerută în căsătorie de către Alexander Gilkes, un bogat om de afaceri britanic, iar data nunţii urmează să fie anunţată.

Dar până la nuntă s-a aflat cât valorează inelul de logodnă cu care Maria a apărut în poza publicată pe Instagram, pe 1 ianuarie 2021.

Inelul este unul personalizat, realizat de designerul britanic Jessica McCormack şi ar valora în jur de 330.000 de euro.

Piatra preţioasă, un smarald încrustat cu un diamant, este montată pe un inel realizat din aur alb şi argint albastru.

"2020, mi-am imaginat că vei fi diferit. Aşa cum am făcut-o cu toţii. Recunosc, i-ai dat o oarecare strălucire în mijlocul unei realităţi dure şi sfâşietoare. Personal, mi-ai oferit curajul să renunţ la carieră, singura viaţă pe care o cunoşteam. ...

Şi mi-ai oferit cadoul şi angajamentul pentru întreaga viaţă de a mă trezi în fiecare dimineaţă alături de cel mai bun prieten. Incredibil de inspirat pentru ce ne aşteaptă în 2021. La mulţi ani!", a scris Maria alături de poza cu inelul de logodnă pe mână.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: