image
Sursa foto: Getty Images

Michael Jordan dezvăluie picanterii despre viaţa de la Bulls

Michael Jordan este protagonistul unui nou film documentar, "The Last Dance", în care unul din cei mai mari sportivi din istorie povesteşte cum a fost şocul trecerii în NBA la Chicago Bulls.

Legenda baschetului nord-american avea 21 de ani când a fost numărul 3 în draft şi a ajuns la Bulls. Era 1984, o perioadă în care viaţa jucătorilor nu era afectată de social media ca în zilele noastre.

Iar Jordan a dezvăluit ce a păţit la unul din primele evenimente.

"Eram la un hotel şi am încercat să dau de coechipierii mei. Am început să bat pe la uşi, şi la un moment dat am auzit pe cineva care le cerea celorlaţi să facă linişte că e cineva afară. Apoi, a întrebat cine e şi eu am zis că sunt eu, MJ. Şi atunci, am deschis uşa.

Am intrat şi toată echipa era acolo. Iar ce se întâmpla acolo nu mai văzusem niciodată în viaţa mea! Erau linii de cocaină, unii fumau iarbă, erau femei. Iar primul lucru pe care mi l-am zis a fost să dispar imediat de acolo.

Dacă cineva ar fi venit să ne controleze, eram la fel de vinovat ca toţi cei de acolo. De atunci, am preferat să fiu pe cont propriu," au fost cuvintele lui Michael Jordan.

În acelaşi documentar, Michael Jordan a spus şi cu ce îşi omora timpul.

"Nu mergeam la cluburi, nu fumam, nu am luat droguri, nu am consumat alcool. Mă uitam la filme, jucam cărţi, în rest vroiam să mă odihnesc şi să joc baschet," a explicat Jordan.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: