image
Sursa foto: Reuteurs

Marea Britanie: Un graffiti realizat de artistul Banksy de Valentine's Day a fost vandalizat

O operă de artă stradală realizată săptămâna aceasta în Bristol, Marea Britanie, revendicată de Banksy, a fost vandalizată, informează sâmbătă Press Association.

Într-o fotografie distribuită pe reţelele de socializare se poate vedea textul ''BCC WANKERS'' vopsit peste desenul lui Banksy de pe Marsh Lane, ce înfăţişează o fetiţă care trage cu praştia, împroşcând flori şi frunze de culoare roşie.

Artistul, care nu îşi dezvăluie identitatea, a confirmat că este autorul operei de artă stradale postând două imagini cu aceasta pe contul său oficial de Instagram şi pe site-ul său, în primele ore ale zilei de vineri, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Locuitorii din zona Barton Hill din oraşul natal al artistului au descoperit joi dimineaţă lucrarea, pe zidul unei clădiri.

Kelly Woodruff, fiica lui Edwin Simons, care deţine casa închiriată pe care a apărut opera de artă, îşi exprimase anterior îngrijorarea că furtuna Dennis, prognozată în acest weekend în Marea Britanie, ar putea deteriora desenul.

Un localnic care a observ actul de vandalism a declarat pentru Press Association: ''Este o adevărată ruşine, dar din păcate se poate întâmpla mereu''.

Noutăţile partenerilor

comentarii: