image
Sursa foto: captură Instagram

Vladimir Klitschko, noi dezăluiri despre ororile din Ucraina: ”Haideți să vă spun adevărul!”

Wladimir Klitschko (46 de ani), fratele mai mic al lui Vitaly Klitschko (50 de ani), primarul Kiev-ului, a povestit, pentru Antena 3, ororile prin care sunt obligați să treacă oamenii rămași în Ucraina, dar și cei veniți pe front în încercarea de a-și face meseria.

Fostul campion mondial a dezvăluit că foarte mulți jurnaliști și-au pierdut viața pe front, chiar dacă nu erau înarmați și nu reprezentau niciun pericol. Acesta lasă de înțeles că soldații rușii chiar se distrau pe seama faptului că ucid jurnaliști, ca într-un soi de vânătoare de colecție.

De asemenea, Wladimir Klitschko a declarat că rușii nu mai respectă nicio regulă și atacă infrastructura și populația cu toate armele pe care le au în dotare, fără nici cel mai mic resentiment, într-un război nesăbuit.

”Haideţi să vă spun adevărul. În ultimele 49 de zile de când a început invazia rusă am fost bombardaţi cu rachete, cu rachete cu fragmentare, au fost lovite cartiere rezidenţiale. Au avut loc crime de război în ultimele 49 de zile. Au fost ucişi copii. Femei, bărbaţi, bătrâni au fost torturaţi şi ucişi. Dacă sunteţi acum pe teritoriul Ucrainei, nu există nicio garanţie că veţi supravieţui, chiar dacă sunteţi jurnalişti.

Ştiţi acele cazuri în care jurnalişti străini au fost ţintiţi şi ucişi de către lunetişti. Jurnalişti care aveau scris „Presă” pe veste şi pe căşti au fost ucişi. De aceea, aceste ameninţări, aceste crime făcute de armata rusă se întâmplă deja. Nu e doar o ameninţare, e un război. Un război nesăbuit, terifiant împotriva umanităţii”, a declarat Wladimir Klitschko pentru antrena3.ro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: