image
Sursa foto: Getty Images

Se face marele transfer: Pogba pleacă de la Manchester United şi semnează cu Real Madrid

Paul Pogba este accidentat, iar ultimul său meci jucat pentru Manchester United a fost în data de 30 septembrie 2019. Chiar dacă va reveni curând în echipa lui Solskjaer, mijlocaşul francez n-are de gând să mai rămână pentru mult timp pe Old Trafford.

Paul Pogba este dorit insistent de Real Madrid, iar francezul este interesat de un eventual transfer pe Santiago Bernabeu. Chiar fratele starului de la Manchester United a dezvăluit că Paul Pogba este aproape de a semna cu echipa pregătită de Zinedine Zidane.

"Personal, sunt un fan al Barcelonei, dar nu m-aş supăra dacă fratele meu, Paul, ar îmbrăca tricoul celor de la Real Madrid" , a declarat jucătorul Atlantei United, Florentin Pogba.

În vară, Paul Pogba şi-a exprimat dorinţa de a juca pentru Real Madrid, club care, la rândul său, a fost interesat de mijlocaşul francez până în ultima zi de transferuri. din vară. Francezul e dorit pe "Santiago Bernabeu" de Zinedine Zidane, conaţionalul său şi antrenorul Realului. Într-un interviu dat în presa din străinătate, Pogba a spus că e visul său de a juca pentru madrileni, de 13 ori campioni ai Europei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: