image
Sursa foto: Jurnal.md / Nadejda Roșcovanu

Din lac în puț; Cei cinci deputați care au părăsit Pro-Moldova anunță crearea platformei „Pentru Moldova”

Mișcare amețitoare a deputaților care au părăsit PD, apoi Pro-Moldova: aceștia anunță crearea unei entități politice și anume, platforma „Pentru Moldova”.

Într-o declarație semnată de Sergiu Sârbu, Ruxanda Glavan, Eleonora Graur, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici se anunță crearea unei Platforme parlamentare „Pentru Moldova”.

„Pentru a reanima Parlamentul și pentru a-l scoate la muncă, împreună cu un grup de deputați neafiliați lansăm inițiativa de a semna Convenția privind crearea Platformei parlamentare „Pentru Moldova” și de a convoca urgent ședințele legislativului. Facem apel de unitate către toți deputații, indiferent de apartenența și viziunile politice, dar cărora le pasă de oameni și țară, să ne convocăm și să punem punct haosului din Parlament. Responsabilitatea, dorința și disponibilitatea de a munci și dragostea de țară - acestea sunt principalele motivații ale Platformei Parlamentare „Pentru Moldova”. Cum nu ne-am diviza noi pe arena politică, neafiliați, fracțiuni sau grupuri parlamentare, cu sau fără partide în spate, cu toții, până la urmă, avem un singur partid - Republica Moldova, și o datorie politică comună: să facem lucruri bune pentru cetățenii Moldovei”, se spune în declarația semnată de cei cinci proaspăt ieșiți din Pro-Moldova.

pentru Moldovapentru Moldova
pentru Moldovapentru Moldova

Noutăţile partenerilor

comentarii: