image
Sursa foto: politiacapitalei.md

VIDEO: Patru moldoveni, reținuți după ce au furat telefoane de jumătate de milion de lei; Imagini cu spargerea la magazine

Furt în proporții deosebit de mari în patru magazine specializate în comercializarea telefoanelor mobile și accesoriilor din Chișinău și Bălți. Patru tineri cu vârstele cuprinse între 21 și 34 de ani, au fost reținuți, după ce au sustras din acestea telefoane în valoare de jumătate de milion de lei,

Potrivit poliției, pe parcursul lunilor septembrie – octombrie 2020, indivizii originari din UTA Găgăuzia și Taraclia, pătrundeau în magazine pe timp de noapte, prin deterioarea sticlei de la ușa de la intrare.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile acestora, cât și la casele de amanet, polițiștii au depistat și ridicat telefoanele mobile, pe care aceștia le-au vândut. Acțiunile lor au fost surprinse de camerele de supraveghere. Prejudiciul cauzat constituie 500 000 lei.

Indivizii au fost plasați în arest pentru un termen de 30 de zile și sunt cercetați penal pentru furt în proporții, care conform legislației, pentru care riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 12 ani.

Aceștia au fost anterior judecați pentru infracțiuni analogice.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: