image
Sursa foto: Profimedia

Răsturnare de situație: Paulo Dybala poate ajunge la Milan, după ce Inter l-a pus pe ”hold”! Impedimentul din calea mutării

Paulo Dybala (28 de ani) s-a despărțit de Juventus și vrea să rămână în Serie A.

În ultimele săptămâni, reprezentații fotbalistului argentinian și cei din conducerea vicecampioanei au purtat constant discuții și părțile păreau că sunt aproape să ajungă la un acord, însă aducerea lui Romelu Lukaku, o oportunitate pe care cei de la Inter au considerat-o de neratat, a făcut ca totul să se oprească.

Interesul lui Inter pentru Paulo Dybala rămâne, însă argentinianul nu va fi adus decât după Alexis Sanchez și unul dintre Joaquin Correa și Edin Dzeko vor fi vânduți, pentru că Inter are nevoie să elibereze bugetul de salarii pentru a-și permite să-l legitimeze pe Paulo Dybala.

Astfel, cei de la Inter l-au pus ”în așteptare” pe Paulo Dybala, iar de situație vrea să profite rivala AC Milan. Interesul noii campioane din Serie A pentru ”La Joya” nu este nou, ba chiar datează din 2015, când argentinianul a preferat-o pe Juventus, iar cei de la AC Milan consideră că vara aceasta putea fi momentul oportun pentru o astfel de mutare de răsunet.

Potrivit Sportmediaset, AC Milan nu își permite, însă, să-i ofere lui Paulo Dybala salariul cerut, de 7 milioane de euro, la care ar ajunge la Inter din diverse bonusuri. Conducerea campioanei speră ca opțiunile argentinianului să se împuțineze și, astfel, ”Joya” să accepte un salariu mai mic.

Diferența dintre cerere și ofertă este, totuși, destul de mare. AC Milan ar fi dispusă să-i achite lui Paulo Dybala un salariu anual de doar 4 milioane de euro, cu 3 milioane mai puțin decât ar câștiga la Inter.

Paulo Dybala a mai trăit o situație asemănătoare celei din negocierile cu Inter în ultimul an. Concret, argentinianul se înțelesese cu Juventus în toamnă pentru prelungirea contractului, însă fără să semneze contractul, iar lunile au trecut și, la începutul acestui an, conducerea clubului din Piemont a venit cu o ofertă inferioară din punct de vedere financiar, ceea ce l-a făcut pe argentinian să refuze și să plece gratis.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: