image
Sursa foto: Nadea Bondari/facebook

FOTO: Cozi lungi se formează și la secțiile de vot deschise pentru locuitorii din regiunea transnistreană

Cozi lungi s-au format de la primele ore ale dimineții și la secțiile de votare destinate locuitorilor din regiunea transnistreană.

„De dimineață în satul Cocieri, raionul Dubăsari, s-a format un rând lung la secția de votare deschisă pentru locuitorii din Transnistria. Presupun, așa cum a arătat și alegerile anterioare, mulți stau nu pentru că vor, ci pentru că vor fi plătiți nefiind conștienți din păcate de valoarea votului lor. Prieteni, colegi - hai să mergem la vot. Am văzut cum a fost guvernată țara până acum de socialiști, democrați, comuniști. Hai să schimbăm lucrurile, să ne dăm o șansă”, a menționat Nadea Bondari, cea care a suprins momentul.

ss

Deputatul Chiril Moțpan, se află la secția de votare destinată locuitorilor din regiunea transnistreană amplasată în orașul Rezina.

„Veteranii sunt la datorie la podul de la Rezina. La Secția de votare din Casa de Cultură din această localitate, alegătorii din regiunea transnistreană se îmbulzesc deja să ne decidă soarta”, a punctat Chiril Moțpan.

ss
ss

Și la secția de votare din satul Molovata, destinată locuitorilor din această regiune s-au format cozi. (Foto: Dumitru Lazăr/facebook)

ss

„Ieșiți la vot ca soarta țării să fie decisă de votul sincer, nu de cel cumpărat!”, a menționat pe pagina sa de facebook fosta ministră a Finanțelor, Natalia Gavrilița.

(Grafic: Vasile Cantarji)

ss

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: