image
Sursa foto: Getty Images

Gareth Bale are probleme cu fiscul spaniol: Al patrulea jucător al Realului aflat pe lista neagră

Gareth Bale, jucătorul echipei de fotbal Real Madrid, a intrat în vizorul fiscului spaniol, care îi reproşează internaţionalului galez că s-a sustras de la plata impozitelor pentru sumele realizate din drepturile de imagine, pe parcursul anului 2013, informează presa spaniolă.

Potrivit cotidianului El Mundo, fiscul îi cere lui Bale să plătească în total 337.000 de euro, din care 200.000 de euro reprezintă valoarea fraudei fiscale, 100.000 amenda şi 37.000 dobânda pentru suma respectivă.

Gareth Bale s-a transferat în vara lui 2013 de la Tottenham Hotspur la Real Madrid, în schimbul sumei de 100 milioane euro.

În ultimii ani, mai mulţi jucători de la Real Madrid au avut probleme cu fiscul spaniol, între aceştia figurând portughezul Cristiano Ronaldo (plecat în această vară la Juventus Torino), croatul Luka Modric sau brazilianul Marcelo.

Probleme cu fiscul spaniol a avut și un fost antrenor al formației de pe Santiago Bernabeu. Pe lista pe care se află Gareth Bale, Cristiano Ronaldo, Marcelo și Luka Modric se regăsește și portughezul Jose Mourinho.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: