image
Sursa foto: jurnal.md

Slusari: Am primit informații că unele persoane care urmează să fie chemate la audierile privind frauda bancară sunt presate

Unele persoane care urmează să fie chemate la audierile privind frauda bancară sunt presate. Despre aceasta a anunțat președintele Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar și investigării fraudei bancare, Alexandru Slusari.

„Simt că sunt cercuri obscure extrem de deranjate de activitatea Comisiei de anchetă privind investigarea devalizării sistemului bancar. Am fost atacat azi cu învinuiri ieftine că am hașurat firmele lui Platon din raportul Kroll 2. Am primit informația că unele persoane care urmează a fi chemate la audieri sunt presate. Bandiților, în zadar vă cheltuiți energia! Nu o dată am spus că cu hașurarea raportului s-a ocupat Banca Națională, la solicitarea agenției Kroll”, a comentat Alexandru Slusari.

„Urmele lui Platon se văd, fără hășurarea, în procesul devalizării sistemului bancar, mai ales în Laundromat. Nu există nicio șansă ca el să fie protejat de Comisia pe care eu o conduc. Dar nu veți reuși cu asemenea manevre primitive să sustrageți atenția societății de la Șor și Plahotniuc”, a mai adăugat vicepreședintele Parlamentului.

El a menționat că nu va mai face public numele următoarelor persoane invitate la audieri, dar va informa după discuții.

Noutăţile partenerilor

comentarii: