image
Sursa foto: metro.md

(FOTO) Grătare, piscine gonflabile și mobilier pentru terasă! METRO îți vine în ajutor pentru o vară plină de distracții

Sezonul estival este perioada perfectă a anului pentru distracție și timp petrecut activ și plăcut. Odată cu venirea acestuia, pretutindeni simțim aroma apetisantă de frigărui și auzim vocile copiilor care se bucură din plin de vacanța de vară, iar faptul că ziua este mai mare ne permite să savurăm șederile îndelungate cu prietenii și apropiații.

Deoarece vara ne face să fim mai activi din punct de vedere fizic și social, METRO ne vine în ajutor cu toate cele necesare pentru a ne oferi oportunitatea de a ne petrece timpul așa cum ne place mai mult. Fie că vara ți se asociază cu plimbări îndelungate cu bicicleta, jocuri mobile, frigărui și șezători cu prietenii sau posibilitatea de a te răcori într-un bazin în timp ce-ți savurezi sucul preferat, îți prezentăm articolele care îți vor satisface dorințele și necesitățile din acest sezon.

În cazul în care dispui de o casă cu curte, probabil știi deja cât de important este să ai un spațiu bine și confortabil amenajat în curtea acesteia, pentru a-ți putea petrece serile în aer liber, fără a-ți părăsi spațiul personal. În acest sens, METRO propune o varietate largă de mobilier pentru terasă, care cu siguranță își va găsi locul în curtea casei tale. Fie că ești în căutare de scaune, mese sau șezlonguri, aici ai ocazia să alegi ceea ce ți se potrivește, la un preț plăcut.

metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md

Odată ce terasa este amenajată, un lucru de nelipsit în cadrul acesteia este un grătar de calitate, care îți va asigura prepararea frigăruiului aromat. Astfel, iată câteva opțiuni de grătare de diferite mărimi și forme pe care le găsiți la METRO, care ar putea să devină motivul celui mai delicios frigărui pe care l-ai pregătit până acum. De asemenea, tot aici puteți să vă faceți plinul de cărbune și de accesoriile necesare în procesul de gătit.

metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md

Dacă aveți în familie copii și dispuneți și de o ogradă spațioasă, aceștia cu siguranță vor aprecia trambulinele, piscinele gonflabile și accesoriile pentru acestea, care le vor face timpul petrecut acasă în această vară de neuitat. Mai jos puteți să vedeți câteva dintre opțiunile disponibile în magazinele METRO.

metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md

Iar pentru cei pasionați de jocuri sportive, care preferă să-și petreacă timpul într-un mod distractiv și activ, magazinele METRO propun un asortiment larg de mingi, skateboard-uri, biciclete și alte articole din categoria inventarului sportiv.

metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md

Acestea, dar și multe alte articole puteți găsi în magazinele METRO sau le puteți consulta în prealabil în catalogul anexat aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: