image
Sursa foto: Profimedia

Reacția lui Carlo Ancelotti când a aflat că Real Madrid este abia a cincea favorită la câștigarea Champions League

Real Madrid a fost repartizată la tragerea de sorți a grupelor Champions League alături de RB Leipzig, Șahtior și Celtic, iar pe formația din urmă o întâlnește marți seară.

În mod surprinzător, campioana en-titre este considerată doar a cincea favorită de către bookmakeri, înainte de startul fazei grupelor.

Acest fapt nu l-a surprins, însă, și pe Carlo Ancelotti (63 de ani), care a lăsat de înțeles că este fericit că Real Madrid are statutul de "underdog" în noua ediție.

"Nu este o surpriză pentru mine că nu suntem noi favoriți, cred că este un semn bun. Cred că anul trecut aveam o probabilitate și mai mică să câștigăm.

Iar acum ne-am îmbunătățit echipa. Ce s-a întâmplat sezonul trecut se va întâmpla din nou. Vom concura până la capăt și, sper, până în finală", a declarat Ancelotti, conform presei britanice.

Real Madrid este doar a cincea favorită la cucerirea trofeului, cu o cotă de 8,5 (cu aproximație, în funcție de casele de pariuri).

Pe primul loc în opinia specialiștilor este Manchester City, cu o cotă de 2,75. Formația engleză se prezintă într-o formă sportivă bună, are o grupă accesibilă și îl are pe bancă pe Pep Guardiola, unul dintre cei mai buni tehnicieni din lume.

Podiumul este completat de Paris Saint-Germain, care visează la primul astfel de trofeu din istoria clubului - cotă 4, și eterna prezentă în fazele eliminatorii Bayern Munchem - cotă 5,5.

Cota nemților ar fi putut fi mai mică, dacă nu ar fi picat în Grupa C, considerată ”Grupa Morții”, alături de Barcelona și Inter Milano, două formații redutabile, care pot produce oricând un joc spectaculos.

Iată cotele celor 32 de formații cu aproximație. Acestea pot varia în funcție de casele de pariuri:

Manchester City - 2,75

Paris Saint-Germain - 4

Bayern Munchen - 5,5

Liverpool - 5,5

Real Madrid - 8,5

Chelsea - 14

Barcelona - 14

Tottenham - 14

Atletico Madrid - 25

Juventus - 28

AC Milan - 35

Inter Milan - 40

Borussia Dortmund - 65

Napoli - 65

Leipzig - 65

Ajax - 65

Sevilla - 80

Porto - 100

Eintracht Frankfurt - 100

Salzburg - 100

Marseille - 130

Benfica - 130

Leverkusen - 130

Sporting Lisabona - 150

Rangers - 200

Celtic - 300

Șahtior Donețk - 500

Viktoria Plzen - 1.000

Dinamo Zagreb - 1.000

Maccabi Haifa - 1.000

FC Copenhaga - 1.000

Noutăţile partenerilor

comentarii: